Podcast om teknologi og os der bruger den. Med Nikolaj Rasmussen og Esben Hardenberg.

Her er en kort video om mit setup på hjemmekontoret: En Razer Taipan mus og en Aorus Thunder P3 Extended kæmpe musemåtte. Jeg viser også lidt om, hvordan jeg har mine desktops konfigureret - det gør jeg med BetterTouchTool.

Lad jer ikke skræmme af gamernavnene eller præsentationerne på hjemmesiden - jeg lover at tingene er rigtig god kvalitet!

Købelinks:

PS. Ja, jeg ved godt jeg sider "Hej folken" i stedet for "Hej folkens" - det lyder pænt fjollet.

Esbens grej: Razer Taipan mus og Aorus musemåtte

14th September 2015

Her er en kort video om mit setup på hjemmekontoret: En Razer Taipan mus og en Aorus Thunder P3 Extended kæmpe musemåtte. Jeg viser også lidt om, hvordan jeg har mine desktops konfigureret - det gør jeg med BetterTouchTool.

Lad jer ikke skræmme af gamernavnene eller præsentationerne på hjemmesiden - jeg lover at tingene er rigtig god kvalitet!

Købelinks:

PS. Ja, jeg ved godt jeg sider "Hej folken" i stedet for "Hej folkens" - det lyder pænt fjollet.

Esben excellerer på ugentlig basis i lange monologer med lommefilosofisk indhold og skiftevis begejstring over den næste nye dims og nedtur over at være fanget i forbrugerræset.

View Comments