Podcast om teknologi og os der bruger den. Med Nikolaj Rasmussen og Esben Hardenberg.

Book Rocket Cast

5th September 2015

Både Nikolaj og Esben har lang erfaring med at afholde teknologiforedrag. Den erfaring bringer vi hellere end gerne i spil hos din virksomhed, forening eller lignende.

Foto fra SXSW i Austin 2015

Rocket Cast Foredrag

Et Rocket Cast foredrag holdes af den ene eller begge værter og kan have to overordnede vinkler:

1. Et bredt overblik over nutidens og morgendagens mest spændende teknologiske udviklinger og de ændringer, de har eller kan føre med sig.

2. Vi zoomer ind på en konkret udvikling eller teknologi, evaluerer den og analyserer den i forhold til det, der har gået forud for den, og det generelle teknologilandskab

Tonen i foredragene er dybt personlig, nøjagtig ligesom podcasten. Det er dog ikke nogen forudsætning, at man i forvejen kender Rocket Cast og ej heller på bekostning af den professionelle research et godt foredrag kræver.

Du kan se nogle af Esbens tidligere slidedecks her.

Foto fra Rocket Cast studiet i Aarhus

Podcastproduktion med Rocket Cast

Vi har produceret langt over hundrede timers podcast, og den erfaring, vi har fået herfra, bruger vi til at hjælpe din virksomhed med at finde ud af, om mediet er noget for jer, eller til at hjælpe med at producere jeres podcasts. Vi kan assistere med følgende ting:

- Afklaring i forhold til om podcast eller anden lydproduktion kan bruges internt eller eksternt i jeres virksomhed. 
- Konceptualisering i forhold til, hvilken type lydproduktion, der vil fungere i jeres tilfælde/ hos jer.
- Produktion af podcasts eller andre typer lydproduktioner


Brug Rocket Cast til at producere indhold

Vi tilbyder også at producere indhold til din virksomhed med dig som tæt medspiller eller ud fra en generel briefing. Vi kan producere lyd eller video om et konkret teknologisk emne, som din virksomhed skal til at afsøge, eller vi kan i fællesskab producere indhold, der bruges eksternt til at formidle om din virksomheds teknologiske produkt eller services.

Der er ingen helt fast form for denne type samarbejde, så tag kontakt til os, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne.


Sponsorer Rocket Cast

Vi er interesserede i at have en kommerciel sponsor på vores egenproducerede materiale fremadrettet. Det kan være i form af en reklameblok i en podcast eller en anden traditionel model. Det kan også være i form at content marketing, så længe det holder sig i den sobre ende.

Kontakt os for at snakke mulighederne igennem.


Kontakt

email: hej@rocketcast.dk
Nikolaj Rasmussen: 51922309
Esben Hardenberg: 53732324

View Comments