Podcast om teknologi og os der bruger den. Med Nikolaj Rasmussen og Esben Hardenberg.

Black Friday 2015

24th November 2015

Alright, folkens. Som vi nævnte i ugens podcast, så er det i denne uge at der er Black Friday, en halvklam forbrugerfest vi har importeret fra United Bluff aka. USA.

Når det så er sagt så bør man måske ikke boykotte dagen helt alligevel, for hvis der er noget man i forvejen har på sin ønskeseddel, eller som man skal give sine kære i julegave, så kan man med lidt held spare penge på at købe den på Black Friday. Og selv om man ikke sparer særligt meget, så har man jo fået overstået nogle af julegaveindkøbene i endog rigtig god tid - det er svært at være utilfreds med.

Det altafgørende link i forhold til min Black Friday er dette link, hvor Pricerunner har samlet Black Friday kampagner i et nemt overskueligt grid, der indeholder alt fra grydeguru.dk til sygeplejebutikken.dk, og altså også en masse klassiske forhandlere af tech og gaming gear.

Så vidt jeg kan se, så har Pricerunner fået adgang til butikkernes BlackFriday-URL, og nogle har allerede deres produkter vist på siden, så man kan bladre lidt rundt derinde, hvis man vil snuse til det.

Som honorable mention skal vi også lige forbi denne Facebook event, der handler om det nu hedengangne Stereo Studios konkurssalg, som varetages af et auktionshus. Der skulle efter sigende komme ekstra rabatter på i forbindelse med Black Friday, så hvis man er i Aarhus og interesseret i musik med mere, kunne det også være en mulighed.

Esben excellerer på ugentlig basis i lange monologer med lommefilosofisk indhold og skiftevis begejstring over den næste nye dims og nedtur over at være fanget i forbrugerræset.

View Comments